info@qprevozi.si

041 50 90 10 WhatsApp / Viber

 

Pogoji akcije "Super ugodno s Qprevozi"

– za povpraševanja do 45 dni do prevoza

– vsaj 30 dni pred prevozom (potrjeno naročilo)

– zaključene skupine do 25% popusta za povratne prevoze

– velja celo leto v razpoložljivih terminih do zasedbe kapacitet

Zgodnja prijava - zagotovljen popust
Velika akcija (objavljeno prvič za december 2018, a velja do preklica - ažurirano 6. 8. 2019) velja za oddana povpraševanja najmanj 45 dni pred prevozom in če je naročilo potrjeno vsaj 30 dni do prvega prevoza.

Akcija 3+1 velja za zaključene skupine v primeru (potrjenega) naročila povratnega prevoza najmanj 30 dni pred prvim prevozom. V primeru 4 oseb ima eno oseba gratis potovanje oziroma priznamo 25% popust pri skupinah z večjim številom oseb.

Velja za destinacije Benetke, Treviso, Mestre.

Za skupine najmanj 5 oseb priznamo 20% popust (4+1) tudi za druge destinacije (Trst, Bergamo, Milano, Bologna, Verona, Genoa, Savona, Dunaj, München, Zagreb, Pulj, Reka, Zadar, Beograd, Budimpešta, Praga, Bratislava…) v primeru naročila povratnega prevoza.

Za zaključene skupine najmanj 20% popust
Za skupine najmanj 6 oseb priznamo 20% popust tudi za naročilo enosmernih prevozov (novo avg. 2019).

Predvideni so termini v običajnih terminih (odhodi med 6. in 22. uro), ostali termini so možni po dogovoru (v nočnih terminih oz. ob praznikih in v času počitnic ali vikendih vedno ne moremo zagotoviti popusta).

2-4 urno časovno okno
Zagotavljamo t.i. 2-4 časovni okvir: odhodi na letališče s prihodom 2 do 4 ure pred letom in odhodi z letališč v roku 2 ur po predvidenem prihodu letala (v primeru manjšega števila potnikov si pridržujemo pravico združevanja prevozov in bolj ohlapnih ur odhodov (predvideno zgolj izjemoma in po predhodnem dogovoru).

Dokončna potrditev rezervacije je odvisna od razpoložljivosti termina in kapacitet (vsak dan je predviden odhod iz Ljubljane v jutranjih urah in povratni prevoz iz Benetk ali Trevisa v popoldansko-večernih urah, odvisno od prijav).

Plačilni pogoji
Za odobritev akcijskih cen je predviden 100% avans (plačilo po predračunu) brez možnosti vračila v primeru odpovedi.

Za naročila od 29 do 8 dni pred odhodom veljajo cene po ceniku, za naročila manj kot 7 dni pred odhodom si pridržujemo pravico do povišanja cen. Na dan prevoza (plačilo pri vozniku) običajno ni možna nižja cena od cene po ceniku.

Naše destinacije: le nebo je omejitev
Velja za prevoze iz/do Ljubljane za standardne lokacije odhodov (glavna avtobusna/železniška postaja, Tivoli, Dolgi most,…) in za standardne lokacije dostave: letališči Marco Polo in Treviso, Benetke Piazzale Roma in Mestre Stazione.

Velja v obe smeri.

Vse ostale lokacije po dogovoru, možni so tudi odhodi iz drugih krajev (Kranj, Celje, Maribor,…), kakor tudi ob poti (Vrhnika, Postojna, Vrtojba ali Fernetiči, po dogovoru Kozina in Obala).

Za pobiranje na domačih naslovih in želenih lokacijah se lahko zaračuna dodatek po predhodnem dogovoru. Enako velja za dostavo na domače/želene naslove.

Velja za zbirne prevoze (možni dodatni potniki in postanki po poti).

Velja za vse dni v tednu.

Prtljaga
Vključena predvidena prtljaga: dva kosa na osebo (en večji kovček do 20 kg in en manjši kos (osebna prtljaga).
Za enormne količine prtljage in neobičajne velikosti (smuči, deske, kolesa...) imamo predvideno avtomobilsko prikolico.
Le izjemoma zaračunavamo dodatek za prtljago.

Druge ugodnosti:
Za vse relacije, daljše od 150 km, je zagotovljena gratis pijača (plastenka vode), možno je polnjenje GSM aparatov, zaključene skupine brez dodatnih potnikov lahko lahko izbirajo zvrst glasbe ali poslušajo svoj izbor (bluetooth povezava), a z jakostjo, da ne moti voznika, in še in še (wifi...)

Prehranjevanje v vozilih...
...ni striktno prepovedano, a ne tudi preveč zaželeno (velja načelo, da se vsak želi voziti v čistem vozilu, zato nad tovrstnimi "obredi" nismo navdušeni in velja "medsebojna solidarnost" - včasih med posameznimi vožnjami ni časa za temeljitejše čiščenje vozila).
Za daljše relacije od 300 km je običajno predviden vsaj en nekoliko daljši postanek (cca. 20 min), namenjen tudi za prehranjevanje na avtocestnih postajališčih.

Op: velja od 6. avgusta 2019 do preklica

Full company name:
METODIKA, kakovost in optimizacija, d. o. o.
Abbreviated: METODIKA d. o. o.
Headquarter: Remicova pot 7, 1218 Komenda, Slovenija
Phone: +386 (41) 50 90 10
E-mail: info@qprevozi.si
VAT number: SI99634341
Bank Account: SI56 1010 0005 1442 975
(Bank of Intesa SanPaolo; SWIFT: BAKOSI2X)
Managing Director: Metod Grkman

O podjetju

Polno ime: METODIKA, kakovost in optimizacija, d. o. o.
Skrajšan naziv: METODIKA d. o. o.
Sedež: Remicova pot 7, 1218 Komenda, Slovenija
Telefon: +386 (41) 50 90 10
E-mail: info@qprevozi.si
ID za DDV: SI99634341
Bančni račun: SI56 1010 0005 1442 975
(Bank of Intesa SanPaolo; SWIFT: BAKOSI2X)
Odgovorna oseba: Metod Grkman